De studio

Strijp-S, Eindhoven
Nederland

De studio

Een creatieve one-woman studio van Fabiënne Persoon.
Vanuit de drang om te creëren en de wil om te vernieuwen is studio Fave ontstaan. Met haar studio Fave in Eindhoven gevestigd creëert zij visuele identiteiten, illustraties en grafische uitingen. 

Fabiënne is een lifestyle content creator en grafisch designer. Zij is een alleskunner, een echte doener boordevol creativiteit, ze gaat recht op haar doel af. Fabiënne is altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen, vaak met het oog op de toekomst. 

In deze moderne wereld is het onmisbaar om online gezien te worden, het is erg belangrijk dat je doelgroep je stem kan horen en zien. Met doordachte, onderscheidende en persoonlijk gebruik van kleur, vorm, typografie, illustraties en fotografie bouwen we samen aan een sterk verhaal. Studio Fave zorgt ervoor dat de wereld jouw boodschap te zien krijgt.


‘Het was alsof ze in mijn hoofd zat en meteen wist wat ik wilde. Niet alleen de kleuren waren ‘on point’ maar het logo zelf was gewoon meteen goed!! Ze neemt de tijd voor je en ze weet wat jij als klant wil’

Leono design

Let’s create

Philitelaan 232
5617 AN
Eindhoven
Nederland